Over ons

Wij staan voor transparantie, innovatie, ervaring en vakmanschap.

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 9 jaar geleden begonnen met Haarlem Dakopbouw zagen wij dat op het vlak van transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu negen jaar later kunnen wij zeggen dat wij een innovatief product hebben ontwikkeld waarvan er al vele zijn geplaatst op bestaande woningen. Wij zijn hier als marktleider erg trots op.

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De prefab houtskeletbouw elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd.

Wij bieden u vakmanschap, ervaring en de specialistische kennis die nodig is voor het bouwen en plaatsen van een dakopbouw. Tijdens het proces houden we u continue op de hoogte en wordt u betrokken bij de keuzes die gemaakt worden zodat u na afloop volledig kunt genieten van de extra ruimte die ontstaan is.

Een Dakopbouw voor iedere woning

Met een dakopbouw wordt een hele nieuwe verdieping op de bestaande woning gerealiseerd, veel huizen zijn hiervoor geschikt. Uw nieuwe verdieping kunt u vervolgens door uw aannemer voor de afbouw laten inrichten zoals u wilt. Bijvoorbeeld 2 of 3 extra kamers en een 2e badkamer of 1 grote ruimte.

Een dakopbouw levert u naast een hoop ruimte, woongenot en plezier ook vaak waardevermeerdering van uw woning op. De noodzakelijke verhuizing wegens ruimtegebrek is door middel van een dakopbouw ook van de baan.

Begeleiding in het voortraject

Vanaf het moment van uw aanvraag werken wij volgens een duidelijk en goed uitgedacht traject. Wij begeleiden u tijdens de bouwaanvraag en houden hierbij de (constructieve) mogelijkheden goed in de gaten. Dit heeft als uiteindelijk voordeel dat de kosten uw specifieke keuzes helder zijn. Hiermee kunt u, op basis van de definitieve offerte die wij voor u opstellen, een weloverwogen keuze maken.

Maak kennis met de specialisten achter het werk

Haarlem Dakopbouw werkt iedere dag op hoog niveau. Maar wie zijn eigenlijk de specialisten achter het werk? In de videoserie hieronder  nemen we u mee door ons bedrijf. Onze specialisten laten u graag zien wat hun rol is en hoe ze dat aanpakken.

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte