Dakopbouw Alkmaar

Haarlem Dakopbouw, dé specialist in dakopbouwen van Nederland, werkt ook in Alkmaar en omgeving. Haarlem Dakopbouw houdt zich uitsluitend bezig met prefab fabricage en het plaatsen van dakopbouwen. Door specifiek voor dit vakmanschap te kiezen zijn wij in staat om zeer hoge kwaliteit te leveren. Daarnaast bent u bij Haarlem Dakopbouw verzekerd van heldere afspraken en communicatie.

 

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 8 jaar geleden begonnen met Haarlem Dakopbouw zagen wij dat op het vlak van transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu acht jaar later kunnen wij zeggen dat wij een innovatief product hebben ontwikkeld waarvan er al vele zijn geplaatst op bestaande woningen. Wij zijn hier als marktleider erg trots op.

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De prefab elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd. Afhankelijk van het door de opdrachtgever bepaalde afwerkingsniveau duurt de afbouw aan de binnenzijde c.a. 2 tot 4 weken.

Wij bieden u vakmanschap, ervaring en de specialistische kennis die nodig is voor het bouwen, plaatsen en eventueel afbouwen van een dakopbouw. Tijdens het proces houden we u continue op de hoogte en wordt u betrokken bij de keuzes die gemaakt worden zodat u na afloop volledig kunt genieten van de extra ruimte die ontstaan is.

 

  • Specialist in dakopbouwen
  • Haal meer uit uw eigen woning
  • Een dakopbouw op elk type woning
  • Van casco tot volledig afgewerkte dakopbouw
  • Kwaliteit, vakmanschap en heldere afspraken