De functie
Als koppel monteren jullie complete verdiepingen! Je maakt samen met je collega het dak bouwrijp en plaatst vervolgens de prefab HSB elementen met behulp van een kraan. Daarmee bouw je in korte tijd een compleet nieuwe verdieping op bestaande woningen. Deze constructie timmeren jullie vervolgens af totdat de casco opbouw aan de buitenkant volledig is afgewerkt.

Samen met je vaste partner plaatst je voornamelijk verdiepingen voor particuliere opdrachtgevers in de regio groot Amsterdam.

Werkzaamheden
Voordat de HSB elementen en complete tunnels op locatie worden gehesen, bereid je het project goed voor. Dit doe je door het dak bouwrijp te maken. Je verricht sloopwerk, zoals het verwijderen van de dakbedekking, schoorsteen en potjes etc. Vervolgens plaats je de randbalken volgens de werktekening, precies op maat van de elementen van de opbouw. Je dekt alles af voor de nacht en zorgt er daarmee voor dat het pand waterdicht blijft.

De volgende dag worden de elementen aangeleverd en op hun plek gehesen met behulp van een kraan. De elementen worden op volgorde van de werktekeningen geplaatst en bevestigd. Als alle elementen op hun plaatst staan, wordt de opbouw gesteld en start je met de afwerking.

Je zorgt voor goede aansluitingen en een waterdichte, kwalitatief hoogwaardige afwerking. Je bevestigt de gevelbekleding, het pannendak, HWA en regenpijpen. Afhankelijk van het project stel je de profielen voor de metselaar, plaats je het balkon en koepels, bevestig je hekwerk, en leg je bijvoorbeeld het terras aan. Als het buiten gereed is, zaag je het trapgat uit en plaats je de trap.

Het eindproduct is een opbouw die aan de buitenkant helemaal af is gewerkt. Een eindresultaat waar je trots op kunt zijn.

Sleutel tot succes

 • Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een proactieve instelling!
 • Je werkt veilig, bent fit, hebt geen hoogtevrees en bent gewend om lekker door te werken.
 • Een strakke planning schrikt jullie niet af.
 • We vragen een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Als koppel kunnen jullie uitstekend samenwerken.
 • Net als je collega’s wil je goede kwaliteit leveren.
 • Jullie werken netjes en zijn communicatief vaardig.
 • Je spreekt goed Nederlands of Engels.
 • Je bent VCA-VOL gecertificeerd.
 • Samen beschik je over een eigen werkbus en basic gereedschap.
 • Jullie zijn, na instructie, zelfstandig inzetbaar.


Wat wij je bieden
Wij bieden jullie continuïteit en gegarandeerd werk voor 40 uur per week! We staan open voor een ZZP-constructie met een tariefindicatie tussen de €1300,- en €1600,- per week per persoon, afhankelijk van je ervaring en toegevoegde waarde.

Waar kom je terecht?
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast het harde werken ook samen te ontspannen. Wij hebben een eigen sportschool met personal trainer, waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.

Interesse
Wil je reageren of heb je vragen? Neem dan contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39 18 64 09 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.nl. Direct solliciteren kan hier.

De baan met de beste extra’s

Naast een goede betaling bieden wij de beste extra’s zoals:

 • Gratis gym
 • Toffe uitjes & borrels
 • Gezellig team

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.