Beschik jij over basiskennis van AutoCAD, Tekla of Revit? En ben je opzoek naar een startersfunctie als technisch tekenaar? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou.

 

Je gaat aan de slag in een team van tekenaars en bouwkundigen. Samen staan jullie aan de basis van ons bouwkundig technische tekenwerk. In deze functie ga je veel leren en werk je aan verschillende projecten. Je helpt met inmeten, verwerkt de scans, zet de bestaande situatie uit en verzamelt de projectinformatie. Dit alles zet je klaar voor collega’s die er verder mee aan de slag gaan. Ook doe je een deel werkvoorbereiding door materialen te bestellen.

 

We maken op termijn de overstap van AutoCAD naar Tekla, dus daarmee bouw je meteen je eigen skill set uit.

 

De werkzaamheden
 • Bouwkundig technisch tekenwerk
 • Maken van detail- en werktekeningen
 • Inmeten van projecten op locatie
 • Zelfstandig bestaande situaties uitzetten
 • Werkvoorbereiding

 

Jij…
 • Hebt een afgeronde mbo-opleiding richting technisch tekenaar
 • Bent proactief en leergierig
 • hebt basiskennis van AutoCad, Tekla òf Revit.

 

De baan met de beste extra’s

Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de beste extra’s zoals:

 • Gratis gym
 • Toffe uitjes & borrels
 • Gezellig team

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non-traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur

Wij maken mooie projecten met leuke mensen. We luisteren naar elkaar om elkaar te begrijpen en continue te kunnen verbeteren. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je ervan uit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.


Wij bieden

We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer direct en groei met ons mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.