Ben jij handig en toe aan iets nieuws?

Ben jij fit, gemotiveerd, en vind je het leuk om iets in elkaar te zetten? Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij ons terecht voor een afwisselende en toffe functie! Heb je wèl twee rechterhanden maar helemaal geen ervaring in de Bouw? Dat maakt niet uit. Het draait wat ons betreft om je instelling, motivatie en handigheid. Je werkzaamheden bij ons zijn divers en dus heb je veel afwisseling. Je helpt mee met het voorbereiden, de bouwplaats inrichting, sloopwerkzaamheden, het plaatsen èn afwerken van de projecten. Je werkt altijd met een ervaren collega die de kennis en vaardigheden aan jou kan overdragen. Als jij aanpakt en een beetje lef toont, kun je bij ons met plezier werken, ontwikkelen en mooie projecten bouwen!

De baan met de beste extra’s

Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de beste extra’s zoals:

 • Gratis gym
 • Toffe uitjes & borrels
 • Gezellig team

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur

Wij maken mooie projecten met leuke mensen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen en continue te verbeteren. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je ervan uit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.


Wij bieden

We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer direct en groei met ons mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.