Montage trappen

Voor minimaal het komende half jaar ga jij aan de slag met het maken van trapgaten en het plaatsen van de trappen. De ene week zijn er twee projecten en de andere 1. Je werkt volgens planning en de betaling gaat idealiter per project. Je bepaalt zelf het tempo zolang je het schema maar aanhoudt.

Wij leveren de trap, jij maakt het trapgat en plaatst de trap.

Zekerheid maar niet vastleggen?

Deze job is ideaal voor de ZZP’er die op zoek is naar zekerheid, maar zich niet volledig wil vastleggen.

 • Minimaal een half jaar (bij succes langer)
 • Verzekerd van minimaal 20 klussen t/m juni 2022
 • Duidelijke planning
 • Je behoudt ruimte voor eigen klussen
 • Goed betaald

Geïnteresseerd in een dienstverband?

Ook goed! Neem contact op en we bespreken hoe we met elkaar aan de slag kunnen gaan!

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur

Wij maken mooie projecten met leuke mensen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen en continue te verbeteren. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je ervan uit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.


Wij bieden

We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer direct en groei met ons mee!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Hidden
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.