De functie
Je plaatst met prefab HSB elementen in korte tijd een compleet nieuwe verdieping op bestaande woningen. Je maakt hierbij gebruik van je ervaring als timmerman, de nieuwste technologieën en je eigen inzicht en creativiteit. Nadat de elementen geplaatst zijn werk jij de opbouw af naar de wensen van de klant. De werksfeer is gezellig, en je team bestaat uit jonge gemotiveerde jongens.

De projecten verschillen van grootte en complexiteit. Je plaatst voornamelijk verdiepingen voor particuliere opdrachtgevers. Deze particuliere projecten worden van tijd tot tijd afgewisseld met projecten voor zakelijke klanten. Dit zijn grotere werken waarbij je soms meer dan 350m2 aan extra woonruimte helpt realiseren. De locatie van de projecten bevinden zich in de regio groot Amsterdam.

 

Werkzaamheden
Voordat de HSB elementen of complete tunnels op locatie worden gehesen, heb je gezorgd voor een goede voorbereiding. De bouwplaats is ingericht, en de aan- en afvoer van materialen en materieel heb je efficiënt geregeld. Je maakt met je collega’s het dak bouwrijp en plaatst de randbalken met precisie. Dit doe je volgens technische tekeningen en het 3D ontwerp die je altijd digitaal tot je beschikking hebt.

Als Timmerman prefab HSB bij Haarlem Dakopbouw is het monteren van HSB elementen een belangrijk onderdeel van je functie. Als deze staan, stel je de elementen. Je zorgt voor goede aansluitingen en een waterdichte, kwalitatief hoogwaardige afwerking. Je bevestigt de gevelbekleding, het pannendak, HWA, en afhankelijk van het project stel je de profielen voor de metselaar, plaatst je het balkon en koepels, bevestig je hekwerk, leg je het terras aan etc. Als het buiten gereed is begin je met de afwerking binnen. Je zet wanden, bevestigt plaatmateriaal,  plaatst de trap, timmert deze netjes af, hangt deuren af, bevestigd plinten, radiatoren, vensterbanken en meer. Het eindproduct is een opbouw waar je trots op bent.

 

Functie eisen
Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een proactieve instelling. We vragen een aantal jaren relevante werkervaring. Je bent energiek en wilt net als je collega’s goede kwaliteit leveren. Affiniteit en begrip van nieuwe techniek is handig want je wordt geacht veelal met digitale tekeningen en 3D modellen te werken. Je werkt veilig, netjes en bent communicatief vaardig. Je spreekt goed Nederlands of Engels en woont bij voorkeur binnen een straal van 15 kilometer van Beverwijk. Rijbewijs B en een geldig VCA en/ of BHV certificaat zijn een pré.

 

Wij bieden
We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Ook word je gestimuleerd om gebruik te maken van het budget voor opleidingen en trainingen. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer direct en groei met ons mee!

 

Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non-traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Naast de wekelijkse vrijdag middag borrel worden er met regelmaat activiteiten en uitjes georganiseerd. Zo wordt er, naast hard gewerkt, ook samen veel gelachen en ontspannen. Ook kun je gratis gebruik maken van onze eigen sportschool. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.

 

Interesse
Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.