Zie jij sport in het plaatsen en afwerken van complete verdiepingen? Hou jij van aanpakken, kwaliteit en snel resultaat? Neem direct contact met ons op en kom ons jonge, gemotiveerde team versterken!


Wat je gaat doen?

Je richt de bouwplaats in en maakt het dak bouwrijp. Je gebruikt het digitale 3D ontwerp om het werk uit te zetten en de randbalken tot op de millimeter nauwkeurig te bevestigen. Vervolgens worden de prefab elementen met een hijskraan aangeleverd. Die kunnen daarna op hun plaats worden gehesen. Je zorgt voor perfecte aansluitingen en stelt de elementen. Alles gemonteerd en waterpas?
Dan werk je de nieuwe verdieping van buiten volledig af. Je monteert gevelbekleding, legt het pannendak, bevestigd HWA, hekwerk en meer.
Als het buiten klaar is begin je met de afwerking binnen. Je zet wanden, bevestigt plaatmateriaal, plaatst de trap, timmert deze netjes af, hangt deuren af, bevestigd plinten, radiatoren, vensterbanken en meer. Het eindproduct is een opbouw waar je trots op bent!


Wat heb je nodig?
Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een beetje relevante ervaring. Je bent fit en praktisch ingesteld. Je werkt netjes en precies, anders gebeuren er ongelukken en staat de opbouw scheef. Kan echt niet man. Technisch inzicht is ook essentieel, anders wordt het gewoon niks. Omdat je bij onze opdrachtgevers thuis komt, vinden we het ook belangrijk dat je beleeft bent. Logisch allemaal? En zin om met ons verder te bouwen? Dan zien we je reactie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op