Als junior Timmerman ben je actief in onze professionele timmerfabriek in Beverwijk. Hier worden de prefab elementen gefabriceerd en afhankelijk van het project casco, gedeeltelijk òf volledig afgewerkt. Op basis van de technische tekeningen stel je de verschillende HSB elementen samen, plaatst je kozijnen, deuren en ramen, breng je gevelbekleding – en zink aan waar nodig, plaats je (sier)lijsten en werk je dakkapellen af. Je bent nauwkeurig en met oog voor detail. Dit doe je samen met een team van vakkundige collega’s. Als het werk in de fabriek gedaan is, kun je tevens ingezet worden op locatie. Daar plaats je de prefab elementen en timmer je de opbouw verder af.


Functie eisen
Het begint wat ons betreft bij een goede motivatie en een proactieve instelling. We vragen een relevante werkervaring en/of achtergrond. Je wilt net als je collega’s goede kwaliteit leveren, werkt netjes en bent communicatief vaardig. Je spreekt goed Nederlands of Engels en woont binnen straal van 10 kilometer van Beverwijk. Rijbewijs B, BHV en een geldig VCA certificaat zijn een pré.


Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. We luisteren naar elkaar om te begrijpen en continue te verbeteren. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. Met regelmaat worden er activiteiten en uitjes georganiseerd om naast hard te werken ook samen te ontspannen. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een fijne en uitdagende werkplek te creëren.

 

Wij bieden
We geven je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Bovendien houden we rekening met jou wensen, mogelijkheden en ambities. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Je krijgt een fijne werkplek binnen een groeiende en stabiele organisatie. Klinkt bovenstaande als muziek in de oren? Reageer direct en bouw met ons verder!

 

Interesse
Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.