Als Prefab Dakdekker werk je voornamelijk in onze fabriekshal in Beverwijk. Ja binnen dus, een luxe in deze functie! Vrij van weersinvloeden en veilig bovendien.
Wat je gaat doen? Je brengt bitumineuze dakbedekking aan op HSB dak elementen. Ook maak je zinkwerk op maat en plak je kleinere dakkapellen met EPDM. Verder monteer je dek lijsten, goten, plaatst je zink en hemelwater afvoer. Als het dak werk is afgerond help je mee met de montage van de HSB elementen en tunnels. Wel zijn prettig voor de afwisseling. Incidenteel wordt je ingezet op onze projecten in de buitendienst. Daar help jij je collega’s mee het project vakkundig en waterdicht op te leveren.

Functie eisen

 • Je bent gemotiveerd, proactief, een harde werker en sociaal vaardig;
 • Je hebt minimaal 1 à 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je denkt altijd om je eigen veiligheid, die van je collega’s en de omgeving;
 • Een geldige VCA is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B is een pré

Wij bieden

 • Een fijne werkplek binnen een groeiende organisatie;
 • Prettige, informele werksfeer met korte lijnen;
 • Uitdagende projecten;
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Amsterdam. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren.

Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.