Kwaliteit, vakmanschap en heldere afspraken

Hoe wij dat zien, lees je in dit artikel.

Kwaliteit, vakmanschap en heldere afspraken

Haarlem Dakopbouw is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 9 jaar geleden begonnen met Haarlem Dakopbouw zagen wij dat op het vlak van kwaliteit, proces-transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu negen jaar later, kunnen wij gerust zeggen dat wij u een volledig transparant traject kunnen bieden met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

 

Prefab dakopbouw van de hoogste kwaliteit

De prefab elementen van de opbouw worden vooraf in onze fabriek vervaardigd. Wij maken hiervoor gebruik van de meest hoogwaardige materialen en nieuwste technieken om de kwaliteit van ons product zo hoog mogelijk te houden. Denk hierbij aan de materialen zoals hout, dakbedekking, dampwerende folies en gevelbekleding maar ook de computergestuurde zaagmachines, technieken en tools die wij in de fabriek gebruiken. Wanneer er nieuwe materialen of verwerkingstechnieken beschikbaar zijn gaan wij na of dit een kwalitatief voordeel oplevert voor ons eindproduct. Als deze vraag met ja wordt beantwoord implementeren wij het direct in onze werkwijze. Een voorbeeld van innovatie en vakmanschap, rechtstreeks uit onze productiefaciliteit, is dat wij de dakopbouwen volledig 3D modelleren en van daaruit het hout computergestuurd laten zagen. Zo kunnen we de kleinste hoekjes, en moeilijke verbindingen perfect passend maken. Dat werkt erg efficiënt en verminderd de kans op fouten in grote maten.

 

Heldere afspraken

Wij bieden u vakmanschap, ervaring, duidelijke communicatie en heldere afspraken. Al bij het aanvragen van de offerte zorgen wij ervoor dat u snapt waar wij het over hebben, en wat wij u kunnen bieden. U zult ervaren dat onze offerte transparant en duidelijk is. Ieder onderdeel wordt duidelijk en volledig gespecificeerd. Daarmee kunt u de juiste keuzes maken en weet u precies wat wij zullen leveren. Ook tijdens het proces houden we u continu op de hoogte en wordt u betrokken bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Al vooraf weet u van week-tot-week hoe het traject zal verlopen en wanneer wat gebeurt. Zo garanderen wij een soepel en prettig traject en werken we samen toe naar het mooiste eindresultaat op uw woning.

 

Bent u benieuwd naar de kosten voor een dakopbouw op uw huis?

Vraag hier direct een offerte aan.

Oké, leg eens uit

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte