Soepele betalingscondities?

Hoe dat zit, lees je in dit artikel.

Soepele Betalingscondities

Wij produceren uw dakopbouw prefab. Dit betekent dat veel van het werk in onze fabriek plaatsvindt voordat de dakopbouw bij u op het dak gezet wordt. Dit betekent niet dat u ook alles van te voren dient te betalen. Hoewel het overgrote deel van het werk al wordt verricht zou het gek zijn als u alles al heeft betaald voordat u ook maar iets van de dakopbouw heeft gezien. Wij hebben soepele betalingscondities die gedurende het hele traject meelopen. Eerlijk en werkbaar, voor u en voor ons.

 

Akkoord & vergunning

Wanneer de definitieve offerte helemaal naar uw wens is en u heeft getekend ontvangt u de eerste factuur van 1% van het volledige bedrag. Vervolgens, wanneer de vergunning rond is ontvangt u de volgende factuur. Deze bedraagt 4% van het totaal bedrag.

 

Prefab werkzaamheden

Zodra de vergunning rond is kunnen wij ook daadwerkelijk beginnen met prefab bouwen. Op dit moment zijn alle details die nodig zijn voor de bouw bekend. Vier weken voorafgaand aan de werkzaamheden in onze prefab fabriek ontvangt u de derde factuur voor 40% van het totale bedrag. Hiermee dekken wij de kosten voor het materiaal en kunnen we van start met bouwen.

 

Plaatsing

In de week waarin de dakopbouw geplaatst wordt ontvangt u de vierde factuur. Deze bedraagt 25% van het totaal.

 

Afwerking & oplevering

Nu blijft er nog 30% van het totale bedrag over. Deze wordt in twee delen gefactureerd. Wanneer 95% van het totale werk geleverd is ontvangt u hiervan het eerste deel van 20%. Op het moment dat wij het werk afronden plannen we met u een oplevering van het werk. De projectleider loopt dan samen met u door het werk en indien nodig noteert hij punten die nog moeten worden aangepast. Na deze oplevering ontvangt u een factuur voor de laatste 10%. van het totaalbedrag.

 

Meer- minderwerk

Mocht er meer of minder werk verricht zijn, dan wordt dit tijdens het werk bijgehouden in een apart dossier wat voor u online inzichtelijk is. Het bedrag wat hier uit voorkomt wordt verrekend op de laatste 10%-factuur.

Voor alle facturen geldt overigens een betalingstermijn van 7 dagen.

Over Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is opgericht met het idee dat iedereen op transparante en vakkundige wijze zijn huis moet kunnen uitbreiden met een extra verdieping. Toen wij 8 jaar geleden begonnen met Haarlem Dakopbouw zagen wij dat op het vlak van transparantie en innovatie nog veel winst te behalen viel in de branche. Nu acht jaar later kunnen wij zeggen dat wij een innovatief product hebben ontwikkeld waarvan er al vele zijn geplaatst op bestaande woningen. Wij zijn hier als marktleider erg trots op.

Wij zijn in staat om een compleet nieuwe verdieping in één dag te plaatsen op een bestaande woning. De prefab elementen van de opbouw worden hiervoor vooraf in onze fabriek vervaardigd. Afhankelijk van het door de opdrachtgever bepaalde afwerkingsniveau duurt de afbouw aan de binnenzijde c.a. 2 tot 4 weken.

Oké, leg eens uit

0
+
Geplaatste dakopbouwen
0
+M²
Extra woonruimte