Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Amsterdam. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur

Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren. Naast de vrijdagmiddag borrel zijn wij momenteel bezig om weer eens wat anders te organiseren dan zeevissen, blow karten, golfsurfen of kleiduiven schieten.

 

De functie

Bij ons sta je niet altijd in weer en wind! Jij bent namelijk van meerwaarde op de locatie van onze projecten maar óók in onze fabriekshal in Beverwijk. Dat maakt je werk prettiger en afwisselend. Als dakdekker binnen Haarlem Dakopbouw ben je vooral bezig met plak – en zinkwerk. Je brengt bitumineuze dakbedekking aan, plaatst HWA, monteert dek lijsten, plaatst zink waar nodig.

In Beverwijk help je mee met de fabricage van de (dak) elementen. Er wordt zoveel als mogelijk al afgewerkt in de fabriekshal. Dat komt de kwaliteit ten goede, het werkt prettig, veilig en op locatie ben je relatief snel klaar met het wind en waterdicht maken van het dak.

 

Functie eisen

 • Je bent gemotiveerd, communicatief en sociaal vaardig;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees;
 • Je denkt altijd om je eigen veiligheid, die van je collega’s en de omgeving;
 • In het bezit van VCA;
 • Je hebt een goed logistiek inzicht;
 • In het bezit van rijbewijs B


Wij bieden

 • Een fijne werkplek binnen een groeiende organisatie;
 • Een plek waar je ook binnen werkt, en bij extreme weersomstandigheden;
 • Prettige, informele werksfeer met korte lijnen;
 • Uitdagende projecten;
 • Een bus van de zaak;
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.

Solliciteer direct

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.