Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Zowel naar medewerkers voor in onze bouwteams als naar mensen die ons kunnen aanvullen op kantoor. Neem contact met ons op via onderstaande opties en vertel ons op welke manier jij ons kunt versterken.

 

Over Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren.

 

Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.