Aanmelden ZZP’ers
Wij werken ook samen met zelfstandige vakmensen. Wil jij je aanmelden als ZZP’er? Neem contact met ons op om een mogelijke samenwerking te bespreken.

 

Over Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren.

 

Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.

Aanmelden ZZP'er

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.