Haarlem Dakopbouw
Haarlem Dakopbouw is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf met een focus op het prefab fabriceren en monteren van extra verdiepingen op bestaande panden. Als non traditioneel bouwbedrijf zijn wij actief in de regio groot Haarlem. Ons onderscheidende karakter leunt op de kernwaardes transparantie, vakmanschap en innovatie.

 

Cultuur
Wij maken mooie projecten met leuke mensen. Binnen Haarlem Dakopbouw heerst een informele sfeer met een goede teamspirit. De meeste medewerkers werken sinds de start of reeds een aantal jaren samen, met een grote betrokkenheid tot gevolg. Als medewerker van Haarlem Dakopbouw kun je er vanuit gaan dat wij er alles aan doen om voor jou een leuke en uitdagende werkplek te creëren.

 

De functie
Als Werkvoorbereider werk je nauw samen met de Projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding en begeleiding van de uitvoering. Dit doe je voor een 3 tal grotere renovatie projecten waarbij bestaande situaties worden getransformeerd tot appartementen, variërend van 3 tot 12 stuks. Voor deze projecten zijn geen particuliere opdrachtgevers.

 

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor de planning en het voorbereiden van de toegewezen renovatieprojecten. Je verzorgt de algemene inkoopvoorbereiding zoals het aanvragen en vergelijken van offertes. Belangrijk zijn verder het bestellen van materialen, het afstemmen met opdrachtgevers, adviseurs, leveranciers en onderaannemers en het opstellen van rapportages. Je bewaakt de vastgestelde normen en specificaties, rekening houdend met de wensen van de bewoners. Je controleert werktekeningen op technische uitvoerbaarheid, maatvoering en kwaliteit en bewaakt de kosten. De projecten bezoek je regelmatig en je bereidt de bouwvergaderingen en werkbesprekingen goed voor. Tijdens de realisatiefase coördineer je contractwijzigingen en signaleer en bewaak je meer- en minderwerk.

 

Functie eisen

 • Je bent gemotiveerd en in staat overzicht te houden
 • Aantal jaren relevante werkervaring met onderhoud & renovatie van objecten
 • Je bent coördinerend en organisatorisch sterk onderlegd en gefocust op kwaliteit
 • Afgeronde opleiding Bouwkunde op MBO of HBO niveau
 • Je bent een proactieve, besluitvaardige teamspeler met probleemoplossend vermogen
 • Communicatief vaardig en goed in de Nederlandse taal
 • Kennis van bouwkundige calculatie- en tekenprogramma’s
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket
 • Geldig VCA- VOL certificaat
 • Rijbewijs B en eigen vervoer


Wij bieden

 • Uitdagende projecten voor de duur van in eerste instantie 6 maanden;
 • Een fijne werkplek binnen een groeiende organisatie;
 • Fulltime functie met een gevarieerd takenpakket;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden


Interesse
Heb je vragen, kun je ons helpen of wil je solliciteren? Neem contact op met Jelle de Vlas via telefoonnummer 06-39186409 of mail naar jelle@haarlemdakopbouw.

Solliciteer direct

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Indien beschikbaar, kunt u hier uw CV of relevante diploma en/of certificaten uploaden.