Prefab dakopbouw

Snel geplaatst, weinig overlast en scherp geprijsd

Prefab betekent dat de dakopbouw vooraf gefabriceerd is. Haarlem Dakopbouw meet een dakopbouw eerst in en vervolgens bouwen wij in onze timmerfabriek de gehele dakopbouw prefab. Dit heeft als voordeel dat we in staat zijn een dakopbouw in 1 dag wind en water dicht te plaatsen bij u op locatie. De prefab dakopbouw moet vervolgens aan de binnenkant nog worden afgewerkt. Het afbouwen van een prefab dakopbouw neemt tussen de 2 en 3 weken in beslag. Dit is afhankelijk van het afwerkingsniveau dat u naar wens kunt kiezen. Als u wilt verzorgen wij de gehele afwerking, maar u kunt er ook voor kiezen om de afwerking zelf in handen te nemen.

Kosten prefab dakopbouw

Wilt u weten wat een prefab dakopbouw op uw woning kost? Bereken hier direct en snel online prijzen voor een prefab dakopbouw op uw woning. U hoeft alleen de afmetingen van uw woning in te voeren.