Kosten van een dakopbouw

Bent u benieuwd wat een dakopbouw casco ongeveer zal gaan kosten? Op onze website kunt u de diepte- en breedte maten van uw woning invullen en zodoende een indicatie krijgen voor een casco opbouw. Op onze website staan de veel voorkomende modellen maar uiteraard zijn afwijkende modellen ook mogelijk. Klik hier om direct de kosten te berekenen voor uw dakopbouw.

Let op, de prijzen zijn cascoprijzen en hierin zijn afwerkingswerkzaamheden zoals bijvoorbeeld radiatoren afhangen, aanleg electra, kamerindelingen, etc. nog niet in opgenomen. Uiteraard is het mogelijk om ook tot een specifieke prijs te komen waarin ook uw wensen met betrekking tot het afbouwen zijn meegenomen, hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een offerte te maken.

 

Haarlem Dakopbouw

Haarlem Dakopbouw is een bedrijf uit Haarlem wat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, plaatsen en afbouwen van opbouwen. Lees hier meer over ons. Of bekijk deze video’s om te zien hoe wij werken.

 

Steden waar wij bouwen

Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Almere, Spaarndam, Bloemendaal, Overveen, Den Haag,  Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Driehuis, Velsesbroek, Amersfoort, Velsen, Velsen-Noord, Halfweg,  Utrecht, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Cruquius, Zwaanshoek, Bennebroek, Haarlemmermeer, Zaanstad, Zaandam, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Heemskerk, Wijk aan Zee, Oostzaan.

Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem contact met ons op om te kijken of we bij u aan de slag kunnen!