Haarlem Dakopbouw is een bedrijf uit Haarlem wat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, plaatsen en afbouwen van opbouwen. Bent u benieuwd wat een dakopbouw casco ongeveer zal gaan kosten? Op onze website kunt u de diepte- en breedte maten van uw woning invullen en zodoende uw prijs berekenen voor een casco opbouw. Op onze website staan 3 veelvoorkomende modellen maar uiteraard zijn afwijkende modellen ook mogelijk.

Casco opbouw

Bij een casco dakopbouw moet u zich voorstellen dat de buitenkant volledig is afgebouwd, dat is bij ons incl. constructieberekeningen, bouwvergunningen, vloer en trap. De binnenzijde moet nog worden afgewerkt, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. 
Voor een volledige offerte waarin de wensen met betrekking tot het afbouwen van de casco dakopbouw zijn meegenomen komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

casco dakopbouw

Meer over Haarlem Dakopbouw

Lees hier meer over ons en bekijk ook eens het onderstaande filmpje over onze werkwijze.

Ons werkgebied

Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Almere, Spaarndam, Bloemendaal, Overveen, Den Haag,  Zandvoort, Aerdenhout, Heemstede, Driehuis, Velsesbroek, Amersfoort, Velsen, Velsen-Noord, Halfweg,  Utrecht, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Cruquius, Zwaanshoek, Bennebroek, Haarlemmermeer, Zaanstad, Zaandam, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Heemskerk, Wijk aan Zee, Oostzaan.

Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem contact met ons op om te kijken of we bij u aan de slag kunnen!